image

Een valpartij in de speeltuin of een knutselongelukje aan de keukentafel? Een wondje kan gebeuren!

Het gebruik van de nieuwe Kids Wond Spray is de eerste stap voor een optimale en snelle genezing van de wond. Het is een pijnvrije en effectieve manier om wonden te reinigen van vuil en bacteriën en voorkomt infecties van de wond. De oplossing is transparant en zal dus niet vlekken op kleding. De Hansaplast Dierenpleisters beschermen kleine wondjes tegen vuil en bacteriën en bieden troost dankzij de vrolijke dierenmotieven.

Hansaplast Wondspray

Hansaplast Wondspray is een makkelijk te gebruiken spray voor de ontsmettende reiniging van kleine acute wonden zoals sneeën, schaafwonden, eerste- en kleine tweedegraads brandwonden en open blaren. De Hansaplast Wondspray helpt ook om korsten of stollingen te verwijderen. De spray is vrij van alcohol, prikt niet tijdens het aanbrengen en droogt de huid niet uit. Hansaplast Wondspray is een pijnvrije en effectieve manier om wonden te reinigen van vuil en bacteriën en voorkomt infecties van de wond.

Hansaplast Classic Pleisters

De tweede stap is om de wond te beschermen tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, bijvoorbeeld de Classic pleisters. Hansaplast Classic textielweefselpleisters zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. Het duurzame textielweefsel en de sterke kleefkracht zorgen ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft zitten. De pleisters kunnen in de gewenste maat worden geknipt.

Hansaplast Wondhelende Zalf

Een zalf ter ondersteuning en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van kleine oppervlakkige wonden zoals sneeën, schaafwonden en krassen als ook voor eerste en kleine tweedegraads brandwonden. Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid. De zalf vormt een ademende laag welke de wond tegen externe invloeden beschermt en het uitdrogen van de wond voorkomt. Het is klinisch bewezen dat dit voor een tot 2x snellere wondgenezing* zorgt en het risico op littekenvorming vermindert.

*Vergeleken met een onbehandelde wond