Sudocrem

beschermt, verzacht en helpt

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en het beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf. Dit maakt de huid het meest kwetsbare orgaan.

Voor echte bofkontjes


De huid van baby's is nog niet helemaal volgroeid en daardoor is deze dus gevoeliger dan de huid van een volwassene. De huid van baby's is daarom dus kwetsbaar.

Babyhuid is kwetsbaar Luieruitslag ontstaat als urine gedurende een lange periode in contact komt met de huid. De urine kan samen met de ontlasting in de luier reageren en de huid veranderen. Het begint met een lichte, rode verkleuring van de huid in de luierstreek.

Gepatenteerde formule


  • Zinkoxide – heeft een indrogende, verzachtende en beschermende invloed én ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
  • Lanoline (hypo-allergeen) – komt overeen met het natuurlijke huidvet. Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
  • Benzylalcohol – verzacht de ruwe, schrale en geprikkelde huid.

Ook geschikt voor de oudere huid


Overmatig transpireren kan eveneens een ruwe, schrale huid tot gevolg hebben. Ouderen zijn vaak ook mobiel. Daarom kan een rode en gevoelige huid ook het gevolg zijn van het feit dat ouderen zich gedurende langere tijd in een statische houding bevinden. Sudocrem is een medisch hulpmiddel dat de oudere huid beschermt en verzacht; het is ook geschikt voor de behandeling van schaafwonden.

Oudere huid kan gevoelig zijn De menselijke huid is altijd gevoelig voor invloeden van buitenaf. Zeker als de huid erg jong is óf juist wat ouder, dan kan de huid net iets meer bescherming nodig hebben. Incontinentie uitslag komt voor bij oudere mensen. Daarom kan ook de oudere huid die langdurig in contact komt met urine of ontlasting last krijgen van incontinentie uitslag. Behandeling en preventie van incontinentie uitslag vermindert het risico op het ontwikkelen van doorligwonden.

Kenmerken


Huidvriendelijk

  • ter voorkoming en ter behandeling van luieruitslag én incontinentie uitslag
  • bevat lanoline (hypo-allergeen)
  • dekt de huid niet af

Gebruiksvriendelijk

  • een kleine hoeveelheid zalf is voldoende
  • gemakkelijk smeerbaar en plakt niet
  • in een dunne doorzichtige laag uitsmeren

Maak de Sudocrem cursus nu op Apoweb.nl. Of maak één van de andere gratis online trainingen speciaal voor apothekersassistenten.